joi, 1 februarie 2018

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko cu piroliza - "Beko BIMM25400XPS"


"Beko BIMM25400XPS" face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile pe care producatorul turc le pune la dispozitia utilizatorilor europeni, un cuptor incorporabil caracterizat pe de o parte de performante tehnice care-l pozitioneaza in segmentul high end, cu autocuratare pirolitica, panou electronic de comanda full touch control si toate acestea la un pret ce variaza in jurul sumei de 2000 de lei, in functie de momentul in care va decideti sa-l comandati, daca este sau nu la promotie. Un cuptor incorporabil care va face cu siguranta concurenta pe piata, in acest segment de pret, mai ales pentru cei ce urmaresc un cuptor cu autocuratare pirolitica la un pret accesibil.


"Beko BIMM25400XPS" - functii si optiuni de gatire

"Beko BIMM25400XPS" se mai remarca totodata si prin optiunile de utilizare si control, cele 12 functii permitand utilizatorului sa prepare mare parte din alimentele si retetele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Un cuptor electric multifunctional presupune existenta unui convector amplasat in partea din spate a cavitatii cuptorului, convector ce are ca principal scop uniformizarea temperaturii in intreaga cavitate, astfel incat alimentele sa se prepare uniform . Pentru mai multe detalii si amanunte privind alegerea unui cuptor electric multifunctional care sa se potriveasca nevoilor dumneavoatra, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil in 2017.

"Beko BIMM25400XPS" - autocuratare pirolitica, avantaje

"Beko BIMM25400XPS" are un sistem de autocuratare pirolitic, caracteristica pe care am insistat in prezentarea acestui model in primul rand pentru ca am considerat ca acest atu este esential pentru o familie ce urmareste confortul pe care un astfel sistem de autocuratare il ofera, piroliza fiind practic, singurul sistem de autocuratare care curata 100% fara ajutorul utilizatorului, deoarece cuptorul are capacitatea de a arde absolut toate impuritatile depuse pe peretii interiori si totodata nu necesita niciun fel de consumabile pentru a face acest lucru si niciun alt fel de consumabile sau alte costuri de mentenanta in general.

"Beko BIMM25400XPS" - accesorii si costuri post cumparare

In ceea ce privesc dotarile, cuptorul incorporabil "Beko BIMM25400XPS" are o tava adanca, una plata si un gratar, insa, daca doriti alte accesorii in plus acestea pot fi achizitionate contracost de la orice service autorizat Beko. In ceea ce priveste exteriorul, acesta este in mare parte realizat din sticla securizata, greu amprentabila si cateva detalii si finisaje din inox, inox care este tratat antiamprentare. Panoul electronic full touch control arata extraordinar si face din "Beko BIMM25400XPS" un cuptor care se poate integra fara nicio problema in contextul unei bucatarii moderne premium, imaginea unor astfel de cuptoare fiind high tech.

"Beko BIMM25400XPS" - volum de 71 de litri

Din pacate acest cuptor nu are suporti telescopici pentru tavi, insa are glisiere fara telescop, ceea ce inseamna ca este o varianta mai buna comparativ cu tavile care sunt incastrate in peretii laterali. Din pacate nu se pot cumpara si atasa suporti telescopici, fara sa schimbi si tavile. Cei 71 de litri fac din "Beko BIMM25400XPS" un cuptor din categoria celor de volume foarte mari, un lucru care poate fi un avantaj in cazul in care doriti sa gatiti preparate mai voluminoase, cum ar fi spre exemplu un curcan de dimensiuni mai mari, avand in vedere ca acest tip de pasare devine din ce in ce mai des intalnita in alimentatia romanilor.

"Beko BIMM25400XPS" - cui se recomanda?

In concluzie cuptorul electric multifunctional "Beko BIMM25400XPS" se recomanda celor care-si doresc un cuptor incorporabil modern, premium, care sa arate foarte bine, sa se curete singur in interior si totodata sa fie foarte usor de curatat la exterior, un cuptor care, la pretul de 2000 de lei pare sa fie unul din cele mai bune optiuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu